Original Works Digital Agency, Ow Sticker Logo, Dijital Pazarlama, Rakip Ve Trend Analiz Danışmanlığı, Seo (Arama Motoru Optimizasyonu), Web Tasarımı Ve Geliştirme, Yapay Zeka Destekli Çözümler, Sosyal Medya Yönetimi

Kısaca Original Works

Original Works Agency, dijital dünyada markaların gerçek potansiyellerini ortaya çıkarmak için kurulmuş bir dijital ajans olarak, sektördeki yenilikleri yakından takip ediyor ve markaların dijital dönüşüm yolculuklarında yanında olmayı amaçlıyor.”

Efe Bozkurt Original Works Digital Agency Founder Hakkımızda

Efe Bozkurt Kimdir?

Sektörde pek çok firmanın, abartılı söylemlerle gerçek kapasitelerinin üzerinde bir imaj çizmeye çalıştığını gördüm. Ancak ben burada, size gerçeğe dayalı, samimi bir hikaye sunmak istiyorum.

Farklı sektörlerde edindiğim deneyimler, ardından uluslararası bir firmada kazandığım bilgiler beni daha da geliştirdi. Ancak kısa bir süre sonra, yaratıcılığımı tam anlamıyla kullanabileceğim bir alana yönlendim: SEO ve web tasarımı. Kendi başıma, sürekli öğrenme arzumla bu konuda uzmanlaştım. Bahçeşehir Üniversitesi’nden aldığım İş Analistliği Eğitim Sertifikası, profesyonel perspektifimi genişletti ve bana farklı bir vizyon kazandırdı.

Hayatın getirdiği zorluklar, beni daha kararlı bir birey yaptı. Engelli olmam, hedeflerime ulaşmamda bir engel oluşturmadı. Aksine, bu durum beni daha da motive etti. Başarının tanımı, benim için sadece kendi başarımla sınırlı değil. Genç yeteneklere kapılar açmak, onlarla birlikte büyümek ve yaratıcı fikirler üretmek de bu tanımın içinde.

Şu an belki “uluslararası bir dev” değilim, ancak bu benim uzun vadeli hedefim. Ve bu hedefe ulaşana kadar, her bir projede müşterilerimin beklentilerini aşmayı, onlara özgün ve etkili çözümler sunmayı amaçlıyorum.

Original Works Agency, bu deneyimlerin ve değerlerin somut bir yansımasıdır. İşbirliği yaptığımız her bir müşteri için, onların özgün ihtiyaçlarına cevap veren, yenilikçi ve etkili çözümler geliştirmeyi hedefliyorum.

Vizyonumuz

Original Works Agency olarak, dijital dünyada markaların gerçek potansiyellerini ortaya çıkararak, sadece günümüzün değil, geleceğin de öne çıkan ajanslarından biri olmayı hedefliyoruz. Markaların dijital dönüşüm yolculuklarında en güvenilir partneri olmayı vizyonumuz olarak belirliyoruz.

Misyonumuz

Her müşteri için özelleştirilmiş, yenilikçi çözümler sunarak, markaların dijital varlık oluşturma süreçlerini en üst düzeyde gerçekleştirmelerine yardımcı olmak. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına derinlemesine yaklaşarak, beklediklerinin her zaman bir adım ötesini sunmayı misyon ediniyoruz.

Dijitalde Sınırları Aşın, Markanızı Öne Çıkarın!

Dijital pazarlama, markaların potansiyellerini tam anlamıyla ortaya koymalarına olanak tanır. Gerçek zamanlı verilere dayanarak hedef kitleye kişiselleştirilmiş mesajlar sunabilir, reklam kampanyalarınızın performansını sürekli olarak izleyerek optimize edebilirsiniz. Original Works Agency ile dijital dünyada marka bilinirliğinizi ve etkileşiminizi artırarak potansiyel müşterilere etkili bir şekilde ulaşın.